Det går framåt, Dia!

Jag är så glad för min fina tjej Dia och alla de framsteg hon gör hela tiden. På den senaste tiden har hon blivit mycket mer mottaglig för godis och andra belöningar. Hon tar spontant kontakt med mig till och med när vi går förbi grannarna i området. Det gjorde hon inte förut, utan hon var väldigt spänd så fort vi kom utanför tomtgränsen. Hon känns mycket mer avslappnad och är lättare att få kontakt med. Efter att ha haft en ganska jobbig tid med henne så känns det som om det börjar lätta och att vi är på väg mot någonting bra!

Hundmöten går också mycket bättre nu, sedan jag började med BAT. Utgångspunkten är att hon aldrig ska göra utfall, och det är egentligen väldigt enkelt. Det är bara att se till att man håller tillräckligt långt avstånd. Sen så kan det naturligtvis ibland inte vara så lätt, men i teorin är det tydligt och klart!

20150726_165401-1E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s