Myskvällar

Våra kvällar ser ungefär likadana ut och jag älskar dem. Mikael brukar bli trött ganska tidigt och gå och lägga sig. Jag däremot är inne i en period då jag bara inte KAN bli trött! Så jag och hundarna är uppe, jag dricker te, sitter vid datorn (har fastnat vid tradera, drabbats av inrednings-mani!) och ser på film, ofta såna filmer som Mikael inte är så intresserad av; drama, romantiska komedier, kostymdrama…

Det här är min alldeles egna tid och jag behöver den så mycket! Det är här jag laddar batterierna, samlar på mig inspiration och får vara bara mig själv.

143801956287514380119028821438019613088

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s