Nu händer det grejer

Från att ha upplevt total stiltje börjar det helt plötsligt hända saker. Jag har bland annat bestämt mig för att gå ur sjukskrivningen nu och ta mig ut i arbetslivet. Det är dags och jag tror att det skulle ge mig mycket tillbaka.

Jag har även begärt offert på badrummet, och hoppas på att det kan bli gjort snart, så att Mikael ska slippa ta sig upp till övervåningen för att duscha. Vi har ju fått beslut om bostadsanpassning från kommunen. Förhoppningsvis kommer de hit och grusar lite också, så att det blir lättare för Mikael att ta sig runt ute.

Jag har också börjat boka in träffar med vänner, samt träffar för lite hundträning. Det ser jag verkligen fram emot. Jag har ju inte orkat med så mycket förutom promenader den här tiden, men nu börjar orken komma tillbaka.

Det börjar också komma igång lite med öppenvårdsrehabiliteringen för Mikaels del, vilket känns bra.

En annan sak som närmar sig, som inte är så positiv är att Wynees vad vi hoppas blir hennes nya familj kommer och ska titta på henne på lördag. Det är med blandade känslor. Kommer att sakna henne något enormt, så det gör ont att tänka på, men samtidigt känns det bra att hon kan få det bättre, och få det hon behöver. Och hur sorgligt det än känns så känns det ju även att det kommer att lätta en liten börda på mig. Två hundar är ju lättare än tre, och det är också mentalt ansträngande att gå runt och ha dåligt samvete.

Jag har också börjat planera lite mer seriöst på vår framtid här på gården, vilket känns jättekul. Och Dia gör stora framsteg just nu. Hon har blivit mycket mer kontaktsökande, följsam och avslappnad.

Som sagt, bollen är i rullning, känns det som. Och det känns bra.

IMG_7738 (2) (1280x853)IMG_7739 (2) (1280x853)IMG_7934 (2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s