De sista dagarna med Wynee

Usch, nu börjar det växa en stor klump i magen. På lördag kväll kommer de som troligtvis blir Wynees nya familj. Jag tror och hoppas på att det kommer att bli bra, men gud vad jag kommer sakna lilla Snurre Sprätt! ❤ Jag är så rädd för att jag inte kommer kunna hålla tillbaka tårarna när de är här. Måste stålsätta mig. Och se till att ge henne tusen, tusen kramar och pussar de här två sista dagarna vi har med varandra…

IMG_7812 (2) (1280x863)IMG_7837 (2) (1280x853)

Det söta busgänget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s