Nu är hon borta…

Sent igår kväll kom det par som skulle titta på Wynee. Det var ett riktigt bra möte, Wynee låg bredvid dem och gosade under hela besöket. Allting kändes bra, precis så som jag hoppats på. Så det slutade med att vi skrev avtal och de åkte iväg med Wynee.

Först när vi sagt hejdå och stängt dörren så kom sorgen som en flod tillsammans med tårarna. Min lilla Wynee, som jag kommer att sakna henne. Hon var verkligen en personlighet här hemma och det känns väldigt konstigt att inte ha henne här runt fötterna.

Men, samtidigt känner jag mig glad för att vi hittade ett bra hem där jag tror att hon kommer att vara lycklig. Det är värt hur mycket som helst! Och vi kommer att ha kontakt med ägarna under resten av Wynees liv, är min förhoppning. De skulle göra någon resa norrut i vinter och sa att de kunde svänga förbi då.

Så verkligen blandade känslor just nu. Men det är tomt utan Snurre Sprätt.

Älskar dig Wynee, kommer att sakna dig så mycket! Kommer att minnas alla mysiga och roliga stunderna tillsammans med dig ❤

IMG_8842 (2) (1280x853)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s