En natt på akutmottagningen

Igår kväll åkte vi in till akuten eftersom Mikael haft huvudvärk och fått yrsel till och från de senaste dagarna. Med tanke på hans hjärnblödning kändes det nödvändigt att kolla upp det. Så det blev en hel natt på akuten. Åtta timmar satt vi och i princip bara väntade. Vi fick i alla fall ett avskilt rum och Mikael hade en bår att sova på, medan jag tillbringade alla dessa timmar på en plaststol medan jag läste igenom varenda vetenskapliga tidskrift som jag hittade. Jag hann läsa en hel del intressanta saker, bl a om syfilis, Peter den store, om genier och galenskap samt om bluffar inom vetenskapen.

Mikaels mamma var också med, och efter lite undersökningar fick vi veta att Mikael skulle vara kvar för att göra magnetröntgen, och då åkte jag hem och sov i fyra timmar, innan jag åkte tillbaka till sjukhuset och hämtade upp dem. Röntgen visade inte på någonting förändrat, och alla prover såg bra ut, så det var väldigt skönt. Däremot sa de att vi måste ringa igen om yrseln kommer tillbaka, då de inte riktigt hade några svar till varför han drabbats av det.

Men inte så konstigt att man är lite trött nu då. Lägger upp lite fler bilder på hundarna, hann inte klart med gårdagens inlägg då vi skulle åka in till sjukhuset. Idag ska vi nog gå och lägga oss tidigt.

IMG_9427 (2) (1280x873)IMG_9361 (2) (1280x853)IMG_9472 (2) (1280x863)IMG_9445 (2) (1280x853)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s