Möhippa

En liten paus från bloggen blev det, då jag fick fullt upp av livet. I lördags gick Saras möhippa av stapeln. Kändes nästan overkligt eftersom jag har planerat den ett tag nu. Jag kidnappade Sara och tog henne med ögonbindel till Bolandskolan där vi gick gymnasiet tillsammans. Dagen gick i nostalgins tecken och temat var hårdrock, eftersom vi var svartrockare på den tiden det begav sig. Därifrån vandrade vi hem till en av tjejerna och hade knytis i hennes trädgård medan vi lyssnade på en massa gamla godingar.

Efter att ha avnjutit god mat, bra musik och en trevlig samvaro tog vi en taxi in till Uppsala danscenter där vi fick en privat danslektion i Bollywood. Det var fruktansvärt kul!

Efter dansen satte vi oss vid ån, drack öl och pratade och skrattade en massa. När vi kände att vi ville ha lite att tugga på i väntan på middagen så bytte vi plats till Plock där vi beställde in lite goda saker. Där fick Sara en påse där alla lagt ner en personlig sak, och hon skulle gissa vem som lagt i vad.

Vi åt middag på flustrets uteterass Honung, och efter det blev det lite Irländskt på O’Connors. Kvällen avslutades med dans på flustret. Jag och Sara var kvar till sist och det var underbart att få ha en hel dag och kväll med henne, det var ju länge sedan. Och dessutom mådde jag väldigt bra över att själv få vara ute och ha lite roligt med mina och Saras vänner, efter allt elände som har varit. Det här kan jag leva länge på.

IMG_7555 (2)EIMG_7557 (2)E20150815_143250E20150815_175013E20150815_145127E4IMG_7590 (2)EEE20150815_224843E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s