Jag saknar dig

Jag saknar dig Wynee. Det har gått ganska bra sedan hon flyttade, dagarna har flutit på och det har varit ganska mycket med planering kring bröllop och möhippa. Men ibland kommer saknaden som en flodvåg. När jag ser hundsängen där hon brukade ligga, när jag ser bilder på henne, och när det känns tomt och ingen svansar runt mina ben.

Jag tog det här hårt, för när jag väl tillåter mig att känna efter, då gör det ont. Och jag saknar någon att träna agility med, någon att kasta boll med, någon som alltid är positiv vad man än vill göra. Jag saknar hennes mjuka päls, hennes bruna ögon och hennes vippande öron.

Jag kommer aldrig att glömma dig ❤

IMG_5072 (2)IMG_8473 (2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s