Svacka

Jag har verkligen en svacka just nu, både i livet och på bloggen. Jag är alltid trött och har svårt att känna mig motiverad till någonting. Jag har flera gånger funderat på om jag ska ta en paus med bloggen. Samtidigt vet jag att inspirationen kan komma när som helst, och då tycker jag att det är skönt att skriva av sig. Så det får väl vara lite så ett tag framöver. Torftigt och lite halvhjärtat.

IMG_9285 (2) (1280x853)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s