Kvällsdrag

Äntligen är det svalare ute! Min glädje över detta delar jag definitivt med hundarna. Ikväll tog jag ut Amy på en lagom kort dragtur. Amy drog fint, men hennes problem är att verkligen ta i när det kommer uppförsbackar. Jag försöker att peppa henne och inte hjälpa till för mycket, men hon är helt enkelt inte typen som tar i från tårna. Det gör Dia, men hon har svårt att vara självständig i draget. En blandning av de två skulle vara bra! Och när Dia jobbar bra tillsammans med Amy, då är draget som bäst.

20150901_18460820150901_184654

En tanke på “Kvällsdrag

  1. Va härligt att komma ut på kvällsdrag 🙂 Kul att du har kommit igång med det lite mer nu. Håller med om att det är litw skönt att det äe svalare, det är lättare att orka vara aktiv då 🙂

    Svar: Äh, jag är inte heller bra på att jogga (med min väldigt många skruvar och skenor i benet efter en olycka för tre år sen). Men jag gör det ändå. Envishet plus att det är så skönt 🙂 Hoppas du också kommer igång! Det kan ju gå hur sakta eller snabbt man vill 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s