Utökar distansen

Idag har vi varit ute på en riktigt härlig dragtur. Jag körde med både Amy och Dia och Amy verkade vara riktigt taggad för att Dia var med. Amy drog riktigt bra. Dia hängde på, men hon springer gärna lite efter Amy, så nästa gång tänkte jag förlänga Amys lina lite. Vi utökade distansen lite och körde över fälten, vilket var riktigt kul. Amy drar bra när det luktar rådjur, hehe.

Jag kör inte så långa sträckor så här i början då de är otränade, så var kul att se hur bra det gick idag. Men jag har lite jobb framför mig för att få Dia mer självständig i selen. Det har ju tagit ett tag att komma så här långt eftersom hon var rädd för cykeln i början. Så vi har gått försiktigt fram, och jag håller bara på så länge hon verkar tycka att det är kul. Ibland får hon springa lös bredvid så att hon inte tröttnar.

20150909_174330

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s