Inomhusträning och agilityplaner

Efter en lång och härlig promenad i skogen har vi tagit det lugnt hemma. Hundarna har varit ute på gården och jag har städat. Sedan har jag och Amy haft roligt inomhus. Jag har haft dörren öppen så att hundarna kan gå ut och in som de vill, och Dia spenderar mycket tid ute. Men Amy brukar komma in efter ett tag och vara lite sugen på någon form av aktivitet. När jag hade städat klart ägnade jag och Amy oss åt lite ”inomhus-parkour”. Jag tränade Amy att våga hoppa upp på små pallar och sitta kvar, hoppa upp i fåtöljen och på lite bänkar, samt hoppa över lite hinder. Hon tycker att det är fantastiskt kul! Det är roligt att se henne så taggad.

Jag har beställt nya agilityhinder också, som jag hoppas att jag kan locka Amy att gilla, lite på hobbynivå bara. När vi går i skogen tycker hon att det är jätteroligt med fart och fläkt, och att hoppa över stockar, så jag har tänkt att hon kanske skulle kunna finna det här med agility lite roligt. Men en annan plan är också att jag ska börja träna min pappas tervueren Zelda i agility, eftersom jag saknar det så mycket nu när jag inte har kvar Wynee. Så ni kommer att se mer av  Zelda framöver 🙂

IMG_0280 (2)IMG_0283 (2)E

2 reaktioner till “Inomhusträning och agilityplaner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s