Kajsa is back!

IMG_0491 (2)E

Ikväll kom ett par kompisar över med deras franska bulldog Kajsa, som ska bo här över helgen. Vi har varit hundvakt åt Kajsa tidigare, för ca ett och ett halvt år sedan. Då bodde hon hos oss i tre veckor. Hon hoppar runt, snarkar när hon sover och charmar alla som hon möter. Vi blev väldigt fästa vid Kajsa sist hon bodde här, så vi tackade glatt ja till erbjudandet att vara hundvakt den här helgen. Amy och Dia verkar gilla vårt beslut, och de har busat på rejält här ikväll, men nu ligger alla tre utslagna och sover.

Igår tog jag och en kompis en promenad i lunsenskogen på en och en halv timme. Dia sprang lös och lekte med hennes nio månader gamla rottweiler, och de kom superbra överens. Det är så kul att se dem ihop, och att se Dia så lycklig. Tyvärr regnade det, så jag tog inte med mig någon kamera, men hoppas på fler tillfällen snart.

IMG_0470 (2)E

IMG_0454 (2)E

IMG_0480 (2)E

IMG_0457 (2)E

IMG_0486 (2)E

4 reaktioner till “Kajsa is back!

  1. Ååh, fralla!! Jag är ju lite kär i frallor och trots att det inte bllir nån fler frallsing för mig så hoppar hjärtat till varje gång jag ser en!
    De är verkligen speciella!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s