Dragfilm

Jag har dammat av GoPro-kameran och filmade lite under sista dragrundan. På filmen ser man hur Dia tappar sugen. Hon var inte alls så taggad, så jag kopplade loss henne efter ett tag och hon fick springa bredvid. Amy drar ju väldigt bra med Dia som morot där längre fram. Har dock beställt ett fäste till kameran som man kan ha på huvudet, så att det inte blir så skakigt. Här hade jag kameran på styret och det är en rätt ojämnt mark där vi kör. Men kul var det i alla fall!

2 reaktioner till “Dragfilm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s