Loppis och en röd liten gäst

Idag har mamma, Sara och jag stått på loppis på Fyris park i Uppsala. Det var väldigt kul även om försäljningen hade kunnat gå lite bättre. Men det var lite nostalgi när mamma packade upp alla gamla leksaker som vi haft när vi var små. 🙂 Tyvärr hade inte jag med mig så mycket hemifrån eftersom jag bara hittade skrot eller saker vi vill ha kvar. När vi flyttade från andra huset slängde vi väldigt mycket saker. Men vi ska stå igen i vår så jag ska försöka samla ihop lite till dess!

20151004_105043E20151004_105117E20151004_105121E

Sen så måste jag berätta om vår röda lilla gäst som har börjat hälsa på om nätterna. Det är en vacker liten räv som börjar känna sig riktigt hemma här. Det började med att jag hade ställt ut sopor utanför dörren och en kväll hörde jag att det var någon på farstun. Det var en röd fluffig liten figur jag såg när jag kikade ut genom fönstret. Sedan dess kommer den lite nu och då, och jag har börjat lägga ut mat. Vet inte om det är bra eller dåligt, bara att jag gillar att ha den här 🙂 I morse var han här när jag klev upp klockan sju, så då lyckades jag få ett kort när det var ljust. Eftersom jag inte vet om det är en hona eller hane så har jag döpt hen till Cleo ❤

20151004_074535E

5 reaktioner till “Loppis och en röd liten gäst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s