Rödräven Cleo

Cleo har nu varit här flera kvällar i rad. Och för varje gång han kommer hit så kommer vi lite närmare varandra. Igår lyckades jag öppna fönstret och kasta ut köttbullar. Ikväll har jag tagit mig ut på trappen, och sittandes på huk har jag kastat korv till Cleo. Han har varit så nära att han nästan kunnat ta korven ur min hand, men det vågar han inte ännu. Men det känns inte som om det är långt bort 🙂 ❤

Och hundarna då? De är väldigt nyfikna på Cleo, men de har aldrig sett honom, för de är alltid inne när Cleo kommer. Men Amy stod bakom mig och sniffade, så hon fick lite korv hon också.

IMG_1159 (2)EIMG_1139 (2)EIMG_1151 (2)EIMG_1131 (2)EIMG_1169 (2)EIMG_1140 (2)EIMG_1152 (2)E

6 reaktioner till “Rödräven Cleo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s