Beautiful sad morning

Det var fyra minusgrader när jag gick upp i morse. Jättevackert. Men det är en tung morgon. Vi har det jobbigt nu och framtiden känns väldigt oviss. Jag vet inte om vi kommer att klara det här. Så har det ju känts förut, frågan är hur länge vi orkar innan allting brister. Jag känner varningsklockor ringa. Jag måste börja ta hand om mig själv  för att inte krascha. De senaste dagarna har varit tunga och jag kämpar för att ta mig upp igen.

IMG_1287 (2)EIMG_1254 (2)EIMG_1241 (2)EIMG_1240 (2)EIMG_1278 (2)EIMG_1267 (2)EIMG_1276 (2)EIMG_1252 (2)E

En tanke på “Beautiful sad morning

 1. Ja du!
  Som vi sagt så många ggr förr livet är som en berg & dalbana!
  Du MÅSTE ta hand om dig själv, inte bara snacka om det GÖR det.

  Prata med en psykolog om du hittar ngn vettig. Jag vet att det kan vara svårt att hitta ngn vettig av egen erfarenhet. Byta om det inte finns ngn respons!
  Parterapi?

  Kan du bo hos mor din ett tag, ni verkar ha en fin relation.

  Du är duktig kom ihåg det!

  Lycka till m Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s