Var är du Amy?

Amy måste ha hittat ett hål någonstans i stängslet, eller lyckats ta sig ut på något annat sätt, för hon är borta. Dia sprang runt på gården och såg orolig ut. Jag ropade på Amy flera gånger men ingen reaktion, och hon brukar faktiskt alltid komma när jag ropar in henne. Jag gick ut på gården och gick längsmed stängslet för att se om jag kunde hitta var hon tagit sig ut, men hittade ingenting. Konstigt och jobbigt.

Vi gick en sväng, jag och Dia, men hittade ingen Amy. Jag vet ju att hon kommer tillbaka, men hon kan ju orsaka skada eller bli skadad själv.

Så nu sitter jag och Dia framför tv:n och inväntar Amy. Dia är nedstämd för att Amy är borta och hon ligger i mitt knä, lilltjejen. Hoppas Amy kommer tillbaka snart, den lilla rymmaren.

20151009_203427

3 reaktioner till “Var är du Amy?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s