Om Amy och livet i övrigt

En del har hänt sedan jag sist gjorde ett inlägg. Amy kom tillbaka i lördags morse, kall och hungrig. Hon fick ett täcke och mat och sedan sov hon i soffan. Lite senare samma dag åkte jag till Sara och hälsade på och tog Amy och Dia med mig. Jag märkte att Amy hade jobbigt med att hoppa upp i bilen, och hemma hos Sara när jag tog på Amys korsrygg så skrek hon till av smärta. Så det är det där som spökar. Hon mår inte bra nu och det gör ont att se.

Efter besöket hos Sara åkte jag vidare till pappa för att spendera kvällen där. Amy visade inte lika mycket smärta, men jag vet att hon kan vara en expert på att dölja sånt. 

Vi åt god mat, drack vin och lyssnade på musik hos pappa och jag sov över där. Det fick mig att minnas den första tiden efter sambons hjärnblödning, när jag bodde hos pappa. Så som vi har kämpat, och så ska det sluta så här. Det gör mig så ont…

Idag har jag varit kvar hos pappa. Mår för dåligt för att vara ensam hemma. Jag och pappas fru har gått en långpromenad i Morga hage med Amy, Dia och Zelda. Dia och Zelda fick springa lösa och busa. När Amy är uppspelt glömmer hon sin smärta.

Det blir en natt till här, och en massa funderingar kring framtiden, med relationen, och med Amy. Imorgon har jag en intervju på ett hundrelaterat jobb, vilket jag så länge har sett fram emot. Synd bara att det är under en av de jobbigaste perioderna på länge. Men man kan bara göra sitt bästa.

IMG_1355EIMG_1372EIMG_1365EIMG_1385EIMG_1409EIMG_1431EIMG_1446EIMG_1459EIMG_1495EIMG_1535EIMG_1527EIMG_1540EIMG_1577EIMG_1594EIMG_1597EIMG_1598EIMG_1604EIMG_1633EIMG_1607EIMG_1620E

En tanke på “Om Amy och livet i övrigt

 1. Hej & god morgon
  Tack va skönt. Ha det gott.
  Strax Roslagsleden med Nelly & Knutte
  Håller tummarna för dig!

  Du är en mycket duktig fotograf. så fina bilder.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s