Slutet på ett kapitel, början på någonting nytt

Snart tio månader har gått sedan sambons hjärnblödning. Det är otroligt vad fort tiden har gått! Vi kom hit, men inte längre. I någon slags dimmig version av verkligheten har jag insett att en separation är oundviklig och att kärleken inte övervinner allt. Jag pendlar mellan en självömkande uppgivenhet och ett stoiskt jag måste gå vidare.

Det är svårt att inte tänka i termer av misslyckande, men jag tröstdricker te, ser på house och vänder mig till min familj. Jag är inte så stark som jag låter. Framtiden skrämmer mig. Det är inte det att jag inte klarar mig, utan den tunga bördan av den krossade drömmen. Gården, det liv vi skulle börja leva här ute. Dagen innan det hemska hände gjorde jag ett inlägg på bloggen som hette Paradiset. Smärtan som är så stark att man måste fly från den.

Jag vill helst inte tänka på allt. Hur blir det med huset? Med hundarna? Just nu irrar jag bara runt i denna mardröm. Det är bara att stå ut och vänta på att det ljusnar lite.

IMG_1829 (2)

En tanke på “Slutet på ett kapitel, början på någonting nytt

 1. Go kväll,
  Det är inte ett misslyckande. För varje resa blir vi starkare, vi kan/orkar mera än vi tror. Visst att våra drömmar blir krossade är tungt, tungt. Minnena finns kvar, låt de positiva ta över de negativa.
  Det är banalt men tiden läker alla sår, vet själv.
  Du är starkare än du tror. Du har din familj & dina vänner men sist men inte dina fyrbenta vänner, låt dem vara med på vägen gm livet.

  Skickar styrkekramar m värme o omtanke

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s