Som en klubbad säl

Den här dagen har gått i trötthetens tecken, både för mig och hundarna. Jag har känt mig som en klubbad säl. Att vakna pigg klockan sju och att sedan bli allt tröttare ju fler timmar som går känns helt bakvänt. Även hundarna har verkat lite trötta i dag, efter gårdagens vilda polarhundslekar.

Så vi har slappat, sett på house (förstås) och gosat. Fast vi har faktiskt varit ute på gården rätt länge, jag har hämtat ved, tagit in utemöbler (bättre sent än aldrig) och lastat lite bråte på släpvagnen. Amy fanns sin plats på trappan vid groventrén, där hon har för vana att ligga och vila.

Vi har även tagit en promenad inne i stan och jag har ätit middag på ett café med älskade syster. Det var jag som desperat ringde och frågade om hon hade tid att ses då jag kände att jag behövde en spark i baken för att komma utanför grindarna.

Sån här trötthet är inte bara trötthet, jag skulle kalla det utmattning. Det är fruktansvärt. Men det har ju varit lite mycket den sista tiden. Så jag tänker att det kanske är kroppens sätt att säga att den behöver vila lite. Så det är väl bara att vila och hoppas på att energin kommer tillbaka snart.

20151028_08431420151029_121259IMG_20151029_203017E20151029_152115

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s