Ny vecka

Måndag igen. Just nu är livet så konstigt, det enda som går att göra just nu är att ta en dag i taget och hoppas på att allt klarnar lite grann. Jag och hundarna har tagit en lång och härlig skogspromenad i terräng.

Amy och Zelda ska hoppa upp på varje sten de ser sen jag började med lite dogparkour. Dia hakar på ibland. De är så söta! Våra promenader är väldigt roliga nu för tiden. Amy går i lina och fortsätter att imponera på mig. Idag kände hon någon otroligt spännande lukt, och med näsan i vädret bar det av. Instinktivt ropade jag nej och hon avbröt! Det skulle hon aldrig gjort för två år sedan.

IMG_2885 (2)EIMG_2797 (2)EIMG_2845 (2)EIMG_2799 (2)EIMG_2849 (2)EIMG_2837 (2)EIMG_2854 (2)EIMG_2857 (2)E

2 reaktioner till “Ny vecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s