När man inte vill samma sak

Jag antar att det är fler än jag som upplever att man inte riktigt vill samma sak som sin partner. Särskilt vanligt verkar det vara att det är den kvinnliga halvan som liksom vill lite mer, lägger ner mer tid och pengar på hundarna, och vill över lag ha fler hundar än den manliga sidan (om vi nu pratar om heterosexuella par). Själv känner jag minst ett par stycken…

Det låter som en kliché, men det kanske handlar om den kvinnliga driften att ge omsorg. Hur som helst är det lite jobbigt när det är så att man inte vill samma sak. Väldigt jobbigt kan det vara faktiskt. Hur gör man, när man inser att man är ensam om den där drömmen?

Jag kanske har höga krav. Jag är uppväxt tillsammans med en tvillingsyster. De första 22 åren av mitt liv spendera jag med en person som är ”min andra hälft”, som jag vet alltid tycker som jag och vill det jag vill. Att lämna det var ett svårt uppbrott. Det är, ärligt talat, fortfarande svårt att finna sig i en värld där man är ensam. Som tur är har vi fortfarande mycket nära relation och tät kontakt, och vi delar fortfarande väldigt väldigt mycket. Men jag tror att detta kanske har gjort att jag kan ställa lite orimligt höga krav på en partner. Att dela mina drömmar.

IMG_3232 (2)EIMG_3071 (2)EIMG_3107 (2)EIMG_3102 (2)EIMG_3119 (2)EIMG_3202 (2)EIMG_3100 (2)EIMG_3076 (2)EIMG_3196 (2)E

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s