Mildare vintrar

Jag hörde något djupt oroande på radion, och det var att vintrarna i södra Sverige blir allt mer snöfattiga. De här snörika barndomsvintrarna är alltså inte felaktiga minnen; det var mer snö då. De två senaste vintrarna har ju varit väldigt dåliga, med undantag från några veckor med snö. Och jag som ÄLSKAR snö och verkligen längtar efter en massa vita vinteräventyr med hundarna.

Tillslut blir det väl så att man måste fly till Norrland.

Här i Uppland har vi fortfarande runt tio grader varmt, men idag var det i alla fall soligt och inte en massa regn. Vi tog dragselarna och rullstolen och tog en promenad i solskenet. Amy får välja själv hur mycket hon vill dra, men hon drog på ändå, Dia gick bättre än vad jag hade trott, eftersom vi gick förbi grannhusen, och hon brukar vara så uppmärksam på omgivningen då.

20151110_13313820151110_132903

2 reaktioner till “Mildare vintrar

  1. Tyvärr är d inte bättre här i Norrbotten. Vi kommer få gröna jular framöver. Inte en snöflinga i Luleå. Jag har inte draghundar men älskar vinter.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s