En ny tid börjar nu

Jag har efter en lång tid av orkeslöshet känt ett bra tag nu att energin är tillbaka (visst kan man må dåligt på flera olika sätt, men det värsta tycker jag är att känna sig utmattad) och att jag vill gå vidare nu, börja leva igen. Under det här året som har varit har jag varit tvungen att vila och ta igen mig. Jag känner en inspiration inför framtiden, och efter att ha funderat länge över att ta in en ny hund som kan ersätta Amy som draghund så har jag äntligen bestämt mig för det. Så nu är han här på en prövotid; Noatak’s explorer karak du apacha, ”Karak”, en femårig malamutekille som jag redan har blivit förälskad i.

Sedan jag slutade dra med Amy har saknaden efter draget varit stor. Det var ju det som bjöd på de få glädjestunderna jag hade förra vintern när Mikael låg på sjukhuset. Så jag ser sååå fram emot att få testa denna stiliga herre.

Karak och tjejerna verkar trivas riktigt bra ihop. Särskilt kul har Karak och Dia, två busfrön! Vi har varit mycket ute på gården, och även tagit en långpromenad ihop och allting känns superbra! När jag tog fram lite träningsgodis upptäckte jag också att Karak är hur kul som helst att träna! En riktig godisgris som har lika mycket träningssug som Wynee hade! Så det här känns som om det kan bli riktigt bra.

IMG_3666 (2)EIMG_3680 (2)EIMG_3651 (2)E

3 reaktioner till “En ny tid börjar nu

  1. Gud vad kul med en ny familjemedlem! Superfin är han och ni kommer säkert ha massa härliga dragiga stunder ihop 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s