Redan förälskad

Det har bara gått ett dygn sedan Karak kom hit, men jag är redan förälskad i den killen. Han är otroligt lugn inomhus, väldigt gosig och snäll. Ute är han lycklig! Han och Dia har varit länge ute på gården den här morgonen och busat. Det känns som om de har potential att bli riktiga bästisar. Dia har ju ganska nyligen slutat löpa, och Karak verkar tycka att hon luktar lite gott, men han gör inga hetsiga närmanden och Dia vill bara leka, absolut inget annat, haha!

Så fort jag visar att jag har lite godis i fickan förvandlas Karak till en vallhund i polarhundskostym 🙂 Han är otroligt snabb i sina rörelser, och ivrig att göra rätt för att få den där godbiten. Nästan som Wynee var att träna med :p Det känns som om han är en väldigt lättlärd kille.

Jag var lite nervös inför Karaks första möte med Karna (katten), men jag hade henne i tvättstugan med dörren öppen och ett kompostgaller emellan, så att de kunde se varandra. Karak blev nyfiken men stod mest och tittade på Karna. Han som annars kan låta rätt mycket var väldigt tyst. När han tittade på Karna på håll och var lugn belönade jag med en godis. Ja, vi körde lite skvallerträning där i köket. Och ganska fort blev han mer intresserad av mig än av Karna, så det finns hopp om att det ska fungera. Men jag kommer att köra så här ett tag och se hur det går. Som tur är så är ju inte Karna stormförtjust i hundar, så hon håller sig mest borta.

Nu ska vi ta en tur i skogen, första skogsturen med Karak 🙂 Som sagt, bara ett dygn har han varit här men jag känner att det är en kille som är lätt att älska ❤

IMG_3750 (2)EIMG_3705 (2)EIMG_3790 (2)EIMG_3730 (2)EIMG_3757 (2)EIMG_3735 (2)E

2 reaktioner till “Redan förälskad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s