Första dragturen med Karak

Premiären med Karak blev en tur med Mikael och rullstolen. Egentligen ville jag ta barmarksvagnen, men Mikael vågar inte åka den än så länge då det är lite svårt för honom att styra, så jag får ta det imorgon ensam 🙂 Vi brukar använda linan för tvåspann och vända på den och fästa de båda hakarna i rullstolen, fungerar jättebra!

Hur som helst fick jag känna på honom lite grann, och vilken härlig dragkille! Vi varvade tempot lite, men eftersom jag var tvungen att gå bakom och styra rullstolen gick det ju inte alltför fort. Men ibland gick jag raskt och ibland sprang jag, så jag kan säga att det var rätt hård träning för mig, haha. Men det var väldigt roligt! Nu ser jag fram emot att prova cykeln och vagnen med honom och ta en längre sväng.

Här är en liten film, dålig kvalitet men ändå!

2 reaktioner till “Första dragturen med Karak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s