Äntligen lite kallare

I morse vaknade jag upp och såg att det var vitt av frost ute. Det fick mig att genast ta på mig varma kläder och ta med mig hundarna ut på gården. Jag hämtade ved och tände en brasa, var ute och busade med hundarna och fotade lite.

Det är roligt att se hundarna så lyckliga! Dia och Karak leker jättefint ihop och det känns verkligen som om de gillar varandra.

Lite senare kom Elin och Flash på besök. Mötet mellan Karak och Flash började väldigt spänt och Karak lät mycket och reste ragg. Men jag var ute med honom i koppel ett tag och när han lugnat ner sig släppte vi dem inne på gården. Det gick hur bra som helst och det slutade med att alla sprang runt och busade. Det var väldigt skönt att de kom bra överens eftersom jag umgås mycket med dem och vi ofta går hundpromenader.

IMG_3886 (2)EIMG_3897 (2)EIMG_4021 (2)EIMG_3932 (2)EIMG_3963 (2)EIMG_3938 (2)EIMG_3976 (2)EIMG_3985 (2)EIMG_3898 (2)EIMG_3901 (2)E

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s