Karaks träning

Idag blev det ingen dragträning då det är isigt och halt på vägarna, så vågar inte ge mig ut med cykeln. Det här vädret är det värsta; för halt för att köra barmark och ingen snö att kunna köra kickspark på. Vet inte om dubbdäck på cykeln fungerar tillräckligt bra när det är halt, har aldrig provat.

Så vi har tagit en lång skogsprommis och sedan har jag fortsatt på Karaks vardagslydnads/tricks-träning inomhus. Eftersom Karak inte kan så mycket tricks så börjar jag med det enkla. Ju mer man lär dem desto lättare har de ju för att lära. Men Karak verkar ju förstå vad det går ut på i alla fall! Har bestämt mig för att försöka filma träningspassen, så kan man titta tillbaka och se framstegen sen. Sådant är alltid kul! Han har blivit bättre på ligg och framför allt på att stanna kvar. Oavsett vilken nivå det handlar om är det så kul att se utveckling. Hans vilja att samarbeta är i alla fall det allra roligaste 🙂

Här är film nummer två, måste lära mig att ha en bättre vinkel bara, ser så fånigt ut när halva hans huvud är kapat…ska bättra mig till nästa gång!

2 reaktioner till “Karaks träning

  1. Hej! Jag ville bara titta in på din blogg och tala om att din blogg är fruktansvärt bra, ärlig och alltid rolig läsning. Jag läser alltid dina inlägg noga, för det är skriften som fängslar mig! Det är som om du har valt varje mening med omsorg. Ha det bra. Kram! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s