Övningskörning, badrumsrenovering och hundgårdsbygge

Just nu har jag många järn i elden, känns det som. Jag övningskör med min syster som har uppkörning 8 december, och som om det inte är nog med det så måste vi besikta bilen innan dess. I torsdags var jag och hämtade ett nytt köksbord också, ett lite större bord i ek, lite mer lantligt. Blev väldigt nöjd! Nu kikar jag runt efter nya stolar också.

Idag har jag och pappa jobbat ute i regnet med hundkojan i hundgården. Hundgården är inte riktigt färdig, men min tanke var att göra i ordning hundkojan så pass att det går att lämna hundarna där kortare stunder. Vi har byggt ett golv av pallar, och sedan lagt frigolit som isolering, och därefter skivor ovanpå. Hundarna verkade gilla det hela och var i vägen mest hela tiden.

Och just ja, sen var det badrumsrenoveringen också som jag håller på med. Vill ju få det fint innan jul. Jag målar ju väggarna som tillfällig lösning innan man har råd att kakla och lägga klinker. Men det är fantastiskt vad lite vit färg kan göra.

Annars är det ju lerigt och hemskt… fortfarande. Jag vet inte hur många gånger jag sopar och svabbar inne efter att hundarna har varit ute. Tur att golvet är lättstädat och att mattorna går att tvätta.

Efter detta fulla schema på dagarna är det skönt att ta det lugnt innepå kvällarna.

20151128_15464820151128_113612 (2)20151128_11354820151128_11361720151127_14362020151126_224820

En tanke på “Övningskörning, badrumsrenovering och hundgårdsbygge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s