Första snön!

När jag vaknade var det vitt ute. Inte ett romantiskt kritvitt täcke av pudersnö, utan mer ett tung och blött, men ändå. Hundarna blev först överraskade och sedan väldigt glada och sprang runt i snön och härjade.

Min morgonrutin är att tända en brasa samtidigt som jag släpper ut hundarna på gården. Pannrummet har nämligen en dörr direkt ut i hundarnas inhägnad. Så jag brukar ha dörren öppen ut till gården, och den andra dörren in till huset stängd. Det är helt perfekt, då kan de gå in och ut som de vill och vi kan ha varmt i huset under tiden.

Så just idag njuter vi extra mycket medan snön är här, för enligt SMHI ska det bli varmare igen.

IMG_4364 (2)EIMG_4400 (2)EIMG_4369 (2)EIMG_4356 (2)EIMG_4367 (2)E

4 reaktioner till “Första snön!

  1. Åååh härligt med snö! Här har den ju legat några veckor nu men det regnar och töar om vartannat så den hänger ändå på en skör tråd och känns inte helt säker. Hoppas ni får kallare så att den får ligga kvar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s