Kickspark-premiär!

Gud vet hur länge den här snön kommer att ligga kvar, så det gäller att passa på. Jag tog ut kicksparken från förrådet och satte på Karak selen. Den här gången fick Dia och Amy vara i hundgården under tiden, eftersom sist när jag lämnade dem innanför inhägnaden så lyckades Dia få upp grinden (det ska vara hon!). Jag har säkrat grinden nu, men den där hunden är otrolig på att ta sig ut. Så jag var spänd på att se om hon skulle lyckas ta sig ut från hundgården också. Men det gjorde hon inte. Hon satt på avsatsen och tittade på oss när vi kom tillbaka.

Det gick bra att köra, trots alla grässtrån som stack upp, man får vara glad för det lilla. Det var inget grus i alla fall, vilket är det viktigaste. Jag är i alla fall väldigt nöjd med att ha fått köra vinterns första kickspark-tur.

20151201_144858

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s