Jag tänker på dig Wynee

Ja…hur kan man missbedöma människor så brutalt? Den där känslan i magen som man går på, den ska ju guida en rätt. Den där känslan man får när man sedan inser att man blev lurad, att någon ljög en rakt upp i ansiktet.

Min magkänsla sa att vi hade hittat ett väldigt bra nytt hem till vår älskade Wynee. Även efter omplaceringen bestod känslan, och förstärktes av sms och bilder som till synes bekräftade hur bra hon hade fått det.

Men att sedan se hennes annons på blocket. Att få höra bakvägen att hon var till salu, utan att någon av de nya ägarna kontaktat mig. Det gjorde att mitt hjärta tyngdes av sorg, ilska och besvikelse. Och skam, över att jag själv hade blivit lurad.

Efter några mycket nervösa timmar hamnade Wynee i säkerhet hos tjejen jag köpte henne av och lättnaden var total när jag fick veta att hon var i säkerhet, även om hon var mager och smutsig. Men kvar finns en bitter känsla av svek. Hur kan man någonsin lita på någon? Egentligen?

1435604133463_edited

5 reaktioner till “Jag tänker på dig Wynee

  1. Men…usch så trist att höra! Å lite läskigt är det ju att känna att magkänslan kan vara just så fel. Har fler vänner som hamnat i just den situationen, det lovades allt möjligt om hur hunden skulle få leva men sen blev verkligheten något helt annat. Bara lögner rakt upp och ner. =( Skönt att det löste sig i alla fall, men man tappar ju lite tron på mänskligheten.

    Gilla

  2. Ja fy för den lede för sådana människor. Vi har råkat ut för samma sak när vi sålde en valp. En lång historia kort med mycket smutskastning på oss. Vi tog valpen åter & betalade tbx hela beloppet t människan. Vi blev polisanmälda men polisen tyckte vi gjorde rätt & avskrev ärendet för vår del.

    Bra att Wynee får ett bra hem igen.

    Kramen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s