Ingen snö men vackert ändå

Nu har snön försvunnit tyvärr, men det har i alla fall varit soligt och vackert idag i skogen. Jag och Sara har gått med hundarna, och sedan åkte vi in för att Sara skulle göra teoriprovet, vilket hon klarade! Det firade vi med kaffe och wienerbröd. Uppkörningen har hon på måndag så hoppas att det går lika bra.

Här hemma lär vi alla känna Karak allt bättre för varje dag. I går klippte jag klorna på honom för första gången. Karak är en kille som kan säga ifrån om han tycker att någonting är obehagligt, och tidigare ägaren hade ”varnat” för att han kunde vara lite så vid kloklippning. Så jag tog tillfället i akt när vi hade en liten mysstund, och godis till hands. När Dia var liten hade hon stora problem med kloklippning, vilket vi löste med tålamod, gos och korv. Och sedan upptäckte jag att Dia blev mycket lugnare när man klippte klorna på henne stående. Så jag testade samma sak med Karak, och det gick verkligen superbra. Inga problem alls 🙂

Även matsituationerna börjar lugna ner sig lite. Jag ger dem mat i olika rum för att inte skapa stress och det verkar som om alla tre har blivit lite lugnare. Annars flyter allting på väldigt bra.

Lite bilder från vackra skogen…

IMG_4184 (2)EIMG_4200 (2)EIMG_4173 (2)EIMG_4201 (2)EIMG_4143 (2)EIMG_4166 (2)EIMG_4155 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s