Planer om intet

Jag som hade så mycket planer för idag; ta en lång skogspromenad, måla mer i badrummet, städa och pynta… Allt gick om intet när vi vaknade med strömavbrott. Enligt min app hade avbrottet börjat kl tre i natt. Vid tolvtiden fick vi tillbaka strömmen, men då var det mycket som fortfarande inte fungerade, bland annat vattnet. Så jag fick springa ut och byta proppar i huvudskåpet. Då kom alla lampor igång, men fortfarande inget vatten.

Efter att ha hållit på i ett par timmar fick vi tillslut igång vattnet, vet fortfarande inte riktigt hur. Men efter blod, svett och tårar fungerade allt som det ska, men vid det laget var jag helt slut. Så det blev en pizza från den lokala pizzerian och sedan en film.

Får samla lite kraft och försöka hitta på något kul ikväll. Och imorgon är det en ny dag, förhoppningsvis med ström.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s