Glädje i skogen och hundmässa imorgon!

Idag är det också en bra dag för imorgon är det ju Stockholm hundmässa! Jag är verkligen barnsligt förtjust i den här mässan. Tycker också att det är mysigt att den är så nära jul, blir lite extra stämning. Än så länge har jag ingen hund att ställa ut, då Amy är blandras och Dia alldeles för skygg, men i framtiden planerar jag att försöka ställa ut Karak.

Idag har vi haft en helt underbar skogspromenad. Jag tog med kameran ut, men det är ju alltid problem när det är lite så dr dunkelt att få bra bilder. Men man ser deras glädje i alla fall!

Ser fram emot imorgon! Kvart över nio ska vi kolla in varghundarna, vi ska hejja på Jenna och hennes fina Hattai som har varit här och hälsat på, och sedan blir det polarhundarna som blir i fokus, som vanligt. Skulle vara så kul att själv ställa ut, men det ligger på framtiden. Fram till dess njuter jag av att titta på alla hundar, och hejjar på våra vänner.

IMG_4662 (2)EIMG_4626 (2)EIMG_4629 (2)EIMG_4594 (2)EIMG_4556 (2)EIMG_4636 (2)EIMG_4566 (2)EIMG_4706 (2)EIMG_4692 (2)EIMG_4698 (2)EIMG_4685 (2)EIMG_4616 (2)E

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s