Stockholm hundmässa 2015

Idag var det äntligen dags för Stockholm hundmässa 2015. Och trots att jag och Sara tyckte att vi åkte i god tid hemifrån slapp vi ändå inte undan parkeringskaoset. Så tyvärr missade vi när varghundarna visades, men vi hann i alla fall träffa vår vän Jenna med hennes fina tjecker, Hattai och Okami, samt Cristin med sina saarlos, Kiwi och Cola. Vi ska boka in en helg i efter januari då vi åker till Jenna, Hattai och Okami i Stockholm på en hunddejt.

Sedan tittade vi på huskiesarna och malamuterna, men vi gick runt mycket, man vill ju liksom hinna se allt. Vi tittade lite på heelwork och på Eva bodfäldt, fikade och klappade hundar på rastorget. Särskilt fästa blev vi vid eurasierna, mycket trevlig ras.

Men som alltid på mässan så längtar jag väldigt mycket efter mina hundar, och till nästa år skulle det vara kul att ta med någon av dem. Jag tänker ju att jag vill ställa ut Karak i framtiden, så vi får väl se var vi befinner oss nästa år 🙂

20151212_120859IMG_20151212_16490720151212_094347

Okami

20151212_094351

Hattai

En tanke på “Stockholm hundmässa 2015

  1. Har delade känslor inför spektaklet i Älvsjömässan. Tycker inte riktigt om att hundar ska spökas ut & vara utställningsobjekt, Det är för mycket rasbiologi över det hela. & i vissa fall som har den s k avelstratgin gåttkäpprätt åt skogen. Bara för att människan vill manipulera.

    Ha de gott önskar vi på den vita ön

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s