Nytt jobb och skogspromenadfilm

Idag har det varit en spännande dag. Jag har varit på en arbetsintervju på Tuthammarens hästcenter, och jag ska börja på praktik den fjärde januari, som sedan kommer att övergå i en anställning om allting känns bra. Det känns väldigt kul och jag tror att jag kommer att trivas där. Det är nybyggt och fräscht med trevlig personal och fina hästar.

3318

Idag har vi också tagit en lång skogspromenad i det härliga vädret, och jag tog med GoPro kameran. Jag har ju tränat sååå mycket på att få Amy att ta kontakt med mig och hålla sig nära och det är så underbart att äntligen ha nått dit! Idag hade jag inte ens med mig godis ut, för jag glömde totalt bort det, så jag fick använda mig av muntligt beröm och bus istället, och det gick lika bra det. De är så duktiga allihop, om jag byter riktning vänder alla om och följer efter. Jag har upplevt många gånger att träningen med Amy går trögt och att vi inte kommer någonvart, så det är verkligen upplyftande när man tillslut når framgång. Man behöver det ibland.

En tanke på “Nytt jobb och skogspromenadfilm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s