Premiärdrag med mitt två(och en halv)spann

Idag tog jag en dragtur med alla tre hundarna för första gången. Egentligen var syftet att köra med Amy och Karak, men eftersom Dia blir galen av att lämnas själv så fick hon följa med. Jag kopplade henne med en egen lina eftersom jag vet att hon inte drar så bra och förmodligen skulle tröttna efter ett tag. (Och det gjorde hon också, och då fick hon springa lös vid sidan om).

Det var en riktigt rolig och fartfyllt tur, Amy drog väldigt bra, hon brukar bli peppad när hon drar tillsammans med någon annan. Hon har ju verkat rätt ok i ryggen ett tag nu, men eftersom det är svårt att veta så kör jag inte så mycket med henne, men tänkte att jag skulle testa en liten sväng idag. Det är synd att Dia tappar sugen så fort, men hon är ju som hon är, allting går lite sakta för henne, och man får ta henne som hon är. Ni kommer se på filmen vad jag menar 🙂 ❤

5 reaktioner till “Premiärdrag med mitt två(och en halv)spann

  1. Hehe det så ut som meg på tur med mine. To som jobber på og trekker bra, og en som suller i sitt eget tempo og ikke forstår poenget med stram line rett frem :p Jeg har også 2,5 trekkhund 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s