Konstnärsarbete och barmarksdrag tillsammans med syster

Idag har Sara varit här och vi har arbetat på vårt nya konstnärsprojekt, nämligen att göra dockor/docktavlor. Svårt att förklara och vi vet inte ens själva riktigt hur vi har tänkt, men just nu provar vi oss fram och det är hur kul som helst! Det gäller att prova sig fram när det gäller material och utseende.

Vi har gjort ett första prov (vilket egentligen inte alls ser ut så som vi tänker oss att det ska bli i slutändan) där vi testar oss fram med hjälp av olika tekniker. I slutändan kommer det bli något helt annorlunda och det är ju den processen som är så rolig.

IMG_8009 (2)EIMG_8017 (2)E

Sara använder sandpapper för att få ytan slät

IMG_8018 (2)E

Bredvid ligger löshår och ögonfransar som ska på senare, ögonen ska målas om också. På nästa prov vi gör ska vi använda oss av rundare ögon för att få en mer realistisk känsla

IMG_8019 (2)E

Sedan började vi måla lite på prov. Egentligen ska den ju sandpappras mycket mer innan man målar, men som sagt, det här är bara en test…

Efter arbetet med dockan gav vi oss ut på en dragtur. Jag körde med Karak och Sara med Amy och Dia. Karak rände iväg som ett skott, han var otroligt taggad idag! Amy och Dia kom i lite lägre fart efter, men de jobbade på jättebra! Till och med Dia drog bra hela vägen. Men både Amy och Dia blir ju taggade när någon ligger före. Det var första gången jag drog tillsammans med någon och det var väldigt kul med sällskap. Sara är har ju inte dragit så många gånger men hon klarade det jättebra och tyckte det var kul! Min plan är ju att få henne att älska drag, så att vi kan ta många turer tillsammans :).

Vi filmade turen som jag har klippt ihop en liten film av, men den kommer nog i ett annat klipp för den tar så lång tid på sig att ladda upp på youtube.

Men hundarna har verkligen varit trötta efter dragturen. Däremot tyckte jag att Karak hade ett ännu starkare driv idag och att han orkade bättre.

So long!

IMG_7960 (2)EIMG_8000 (2)EIMG_7972 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s