Bästa barmarksdraget!

Nu har jag lyckats klippa ihop filmen från mitt och Saras barmarksdrag igår. Det var väldigt roligt av flera anledningar; att Sara var med, att hundarna hade extra mycket energi och dragvilja, att det var soligt och så vidare… Det ända är väl att jag totalt glömde mig hjälm! Jag var så fokuserad på att få på Sara GoProkameran och hennes hjälm att jag helt glömde bort att ta på mig min.

Jag och Sara har bytt cyklar med varandra, då hennes cykel är betydligt bättre lämpad för drag medan min passar bättre till hennes cykelvanor. Den kom med en fastskruvad cykelkorg som jag lät sitta kvar, och det var faktiskt inte så dumt, jag kunde lägga saker i den och den gav ett stöd åt linan då jag inte ännu införskaffat dragfäste.

Jag gillar i början av filmen när vi lämnar gården och kör förbi grannarna med deras hundar, Dia höjer svansen och är engagerad i dem, men Amy kör stenhårt rakt fram, så Dia får ingen möjlighet att agera ut mer. Bra jobbat Amy!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s