Hunddejt, skogspromenad och att dricka kaffe i skogen

Idag har jag och Sara varit ute i skogen med hundarna och med oss hade vi Elin, hennes dotter Maja och sheltien Flash. Flash och Karak har bara träffats en gång tidigare, men det gick bra, även om Karak lät en del i början. Idag gick det ännu bättre, direkt när Karak såg Flash ville han fram och leka med honom. Väldigt kul eftersom vi umgås ofta med dem och Flash länge har varit en uppskattad kompis till Amy och Dia.

Dia är hopplöst svår att fotografera på grund av att hon har en tendens att gå lite avvägar, och hålla sig lite för sig själv. Hon hänger alltid på, men går ändå lite sin egen väg, och hon är inte lika social som de andra hundarna som vill vara runt oss hela tiden. Dessutom, när hon väl är i närheten är hon ständigt i rörelse, huvudet pendlar fram och tillbaka för att hålla koll på omgivningen. Skillnad från Amy som satt och tittade på mig i säkert fem minuter när jag satt och drack kaffe, för att hon hoppades att det skulle komma en liten godbit till henne.

I alla fall, det här är typ det ända man behöver; gå i skogen med hundar, vänner och lite fika. Det är något visst med att ta med fika ut i skogen. Jag har alltid älskat att fika eller äta ute i naturen, ända sedan jag var barn och vi åkte till fjällen med familjen. Det var alltid en höjdpunkt när vi slog oss ner i någon snödriva och plockade fram mackorna och den varma chokladen. Det där sitter i fortfarande. Nästa gång ska vi ha med en riktig picknick.

IMG_8024 (2)EIMG_8101 (2)EIMG_8090 (2)EIMG_8049 (2)EIMG_8218 (2)EIMG_8130 (2)EIMG_8231 (2)E'IMG_8107 (2)EIMG_8164 (2)EIMG_8195 (2)EIMG_8099 (2)EIMG_8081 (2)EIMG_8192 (2)EIMG_8119 (2)EIMG_8176 (2)EIMG_8166 (2)E

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s