Det här är början på något bättre

Efter allt som har hänt det här året så ser jag med förväntan fram emot ett nytt år. Det känns ju som om det bara kan bli bättre. Jag är fast besluten att SE TILL att det blir bättre, och jag har många tankar om nästa år. I januari ska jag börja på mitt nya jobb, vilket känns jättekul! Förhoppningsvis blir det lite bättre ekonomiskt då också, det här med att både jag och Mikael varit sjukskrivna har inte varit det bästa för plånboken precis. Jag hatar att känna att jag vill göra en massa saker som jag inte kan göra för att jag inte har råd.

Så nytt jobb, gå fler kurser med hundarna, dessutom har jag lovat mig själv att börja måla fler tavlor och utveckla företaget lite. Har ju inte haft ork eller tid det här året att ägna åt konsten.

Och nu då? För en gångs skull känner jag ingen julstress alls! Imorgon ska jag och Sara gå på stan och handla det sista inför julafton. Men jag känner nästan att jag har lite för mycket tid, som om jag bara går och väntar på att det ska bli julafton någon gång! Men det är skönt att slippa stressa! Och det är ju ingen mening med att städa huset allt för mycket heller, då hundarna skitar ner något enormt nu när det är sånt här väder, så kommer ändå att behöva städa det sista jag gör innan familjen kommer 🙂

Bjuder på bilder från vintern 2013. Skulle göra vad som helst för att få en sådan vinter!

IMG_5255 (3)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s