En lugn och lite ensam dag

Det här med att fira jul tar på krafterna. Idag har vi inte gjort mycket alls, förutom att gå i skogen.

Jag är inte van att vara ensam så här runt jul och jag måste erkänna att det känns lite tomt i själen. Att inte ha någon att duka fram en god frukost med, eller se på film tillsammans. Eller gå i skogen med, dricka te med på kvällen. Jag är ju tvilling också så har växt upp med att alltid ha någon vid min sida. Så det här är bitvis en tuff utmaning för mig, å andra sidan upplever jag att det i längden är stärkande. Att bli trygg med sig själv.

För att hantera ensamheten har jag druckit en massa te från min nya tekanna, och läst i boken som jag fick av Sara. Och så har vi gått länge i skogen, jag och hundarna. Och trots att det blåste mycket och det verkade vara mycket dofter i luften och på marken, och de ibland gick med nosarna i backen, så uppförde de sig exemplariskt lösa, och lyssnade väldigt bra, vilket gjorde mig glad. Jag vet inte hur Karak har varit förut, men Amy har ju tidigare haft väldigt svårt att lyssna när det är spännande lukter, men hon har blivit riktigt duktig ❤

IMG_8594 (2)EIMG_8595 (2)EIMG_8604 (2)EIMG_3208 (2)EIMG_3210 (2)EIMG_4541 (2)EIMG_4687 (2)EIMG_3213 (2)EIMG_4564 (2)E

 

En tanke på “En lugn och lite ensam dag

  1. Det virker som de plutselig finner ut at det grå ann å høre 🙂 Har ei på 4 år som først nå har funnet ut at det går ann å høre første gangen jeg roper og ikke den sjuende. Karak er nydelig om han er i skauen eller om han skal posere ved juletre 😉 Du har hele romjula å trene på!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s