Äntligen snö och minusgrader!

Nu börjar det likna nåt. Ikväll när jag var ute och hämtade ved i ladan och hundarna var ute på gården började de första snöflingorna dala, och nu en timme senare är det vitt på marken. Och enligt smhi ska det vara minusgrader i flera dagar framöver. Det bådar verkligen gott!

Hundarna blev som vanligt extra busiga när snön kom, och vi var ute tillsammans i mörkret och njöt av snöfallet.

Karak har börjat uppvakta Dia väldigt mycket, men det kan ju inte vara löp på gång, för hon löpte för inte så länge sedan. Även Amy var på Dia, stackars Dia, hon är verkligen inte villig till något, hehe. Får hålla lite koll där. Karak var så söt då han sprang runt med nosen i vädret och njöt av snöflingorna. Hoppas på att det ligger kvar ett par dagar i alla fall!

Idag tog vi också en lite längre dragtur, om än lite kaotisk, hehe. Men det kommer i ett annat inlägg, tillsammans med en film. Men ja, man måste ju testa sig fram och det är lite bökigt det här var jag ska placera Amy och Dia, men jag har en ny idé till nästa drag!

IMG_8744 (2)EIMG_8746 (2)EIMG_8762 (2)EIMG_8765 (2)EIMG_8761 (2)EIMG_8771 (2)E

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s