Kicksparktur

Idag var Sara här och vi kunde inte hålla oss ifrån att prova kicksparken nu när det har kommit lite snö. Det var väldigt roligt, men ja, lite för lite snö var det ju! Vi får hoppas på att det kommer mer!

Då det var lite tungdraget  så kunde vi koppla alla tre hundarna framför och nu har jag nog kommit fram till att det bästa är att ha Karak längst fram och Amy och Dia bakom. Jag har beställt nya nacklinor också så blir det fulländat! Måste bara fortsätta att vänja Dia vid nacklina, för det tycker hon INTE om. Men man får ta det lugnt och i hennes takt.

En liten försmak var det i alla fall!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s