En tuff framtid

Posted on

Imorgon är det nyårsafton. Jag hade tänkt fila på en massa fina nyårslöften. Har ju längre haft en känsla av att nu jävlar, nu ska 2016 bli bättre!

Men så kryper verkligheten på en, det pratas om att vi måste sälja huset för ekonomins skull…. Mitt paradis. Ett tag kände jag verkligen: mitt liv är över om jag förlorar det här stället, då finns det inte längre något att kämpa för.

Sen samlar man sig, överlevnadsinstinkten tar över. Man MÅSTE gå vidare. Man kan ju inte bara ge upp..?  Det FINNS andra ställen där man kan få ett bra liv. Det finns lösningar…

Så nu… jag försöker att tänka framåt, men va fan, det är inte så lätt. Jag ÄLSKAR vår gård. Men det viktigaste är att jag och hundarna kan fortsätta leva tillsammans och ha det bra,  även om det är i en liten barack.

Så 2016 kommer vara ett år av mycket förändringar, och det kommer nog bara skitjobbigt bitvis, men det betyder inte att det inte kan bli bra i slutändan.

Det jag fasar för är allt det här ”sälja huset utan att hamna i konflikt och lösa allt ekonomiskt på ett bra sätt utan att förgöra varandra”. Jag vill inget hellre än att det ska kunna lösas på ett bra sätt och att man kan förbli vänner. Vet inte om det är en utopi, men man kan i alla fall sträva efter det.

image

4 thoughts on “En tuff framtid

  Lillian Flaskerud-Lillegård said:
  31 december, 2015 kl. 11:14

  Håper det løser seg til det beste for deg i 2016. Det er verst når det stormer som mest, men når en har et lys i tunnelen… at alt blir bra i andre enden. Da er det utrolig hva man holder ut. Godt nytt år!

  Gilla

  Lenn said:
  6 januari, 2016 kl. 05:29

  Hoppas att allt går din väg. Att hitta ett ställe som man trivs på & känner att här vill jag bo är det värt att försöka behålla.
  Jag önskar god fortsättning på året & Lycka till

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s