Att hitta sin plats

Jag är envis med kicksparken trots att det är lite för lite snö. Men det är ingen större skada än att det går lite trögt. Idag kopplade jag på alla tre och tog en runda. Det gick bitvis väldigt bra, men bitvis lite struligt. Ingen av oss är så vana vid trespann och Amy och Dia verkar ha lite svårt att hitta sin plats. De byter gärna sida, så vi tränar på att de ska springa på sin plats. Jag började med nacklinor och det gick bra i början, men sen tog jag bort dem då framför allt Dia har lite svårt för det där att sitta fast.

Att hitta sin plats… Jag har ju haft problem med det under hela mitt liv egentligen. Idag skulle jag ju ha börjat på det nya jobbet med det sköts fram till imorgon då det kom lite saker emellan. Livet typ. Men imorgon ska jag dit och då hoppas jag så innerligt att det känns som om jag kan hitta lite min plats, i alla fall för ett tag framöver.

4 reaktioner till “Att hitta sin plats

  1. Jag vågar mig inte på att köra med sparken med sådant tunt snötäcke. Tänker att den ska fastna i underlaget under och så flyger jag iväg 😛
    Men hoppas vi får mer snö snart, och att allt och alla finner sin plats ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s