Tillfällig kollaps

Prövningarna är inte slut än. Det har varit lite tyst här på bloggen, och det beror delvis på att jag har börjat jobba och att det tar mycket energi, men också att jag har drabbats av en (förhoppningsvis) tillfällig kollaps både fysiskt och psykiskt.

Jag kämpar ju för att få behålla gården, och idag hade vi en mäklare här som skulle göra en värdering. Men det visade sig att gården är värd så pass mycket mer än nr vi köpte den att det kan bli svårt för mig att ha råd att köpa ut Mikael.

Det finns en gräns när kroppen och psyket säger ifrån, nu orkar jag inte mer. Det här mer gården är en enorm börda på mina axlar. Särskilt som jag ännu inte vet hur lätt det kommer att vara att få lån på något nytt hus. Så det är lite kaos, och lite kollaps just nu. Tyvärr, eftersom det har blivit en så underbar vinter!

Kollapsen består i trötthet och åter trötthet. Jag kan sova ett halvt dygn och ändå känna mig trött. Fruktansvärt jobbigt. Och nu har jag dessutom fått feber, som om hela mitt väsen skriker ut att jag måste vila.

Jag vet ju att den här känslan kommer att gå över. Förr eller senare löser sig allt, men det är fan inte kul när man är mitt uppe i det.

Och det nya jobbet då? Hästarna är underbart vackra och snälla, det är mycket att ta in men också roligt. Min enda önskan är att kunna uthärda denna kollaps så att jag kan ge det där lilla extra som jag vill.

20160105_104637

Rohan

20160105_104640

Stallet

20160105_104654

Jag och Rohan

IMG_9040 (2)EIMG_9047 (2)EIMG_8980 (2)EIMG_8975 (2)EIMG_9078 (2)EIMG_8950 (2)EIMG_9022 (2)E

2 reaktioner till “Tillfällig kollaps

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s