Halsfluss men på bättringsvägen

Inte nog med att man redan hade en kollaps, jag har dessutom blivit sjuk i halsfluss. Har legat deckad med 40 graders feber och halsont. Ingen höjdare när man är ensam om att sköta allting. Lyckligtvis har jag fått hjälp av mamma att handla hem mat och pappa hjälpte mig till sjukhuset.

Tack och lov har hundarna också möjlighet att springa ute på den stora gården om dagarna och busa, så vi hankar oss fram allihop. Men nu börjar jag lyckligtvis känna mig lite på bättringsvägen. Det värsta med att ha varit sjuk nu är att ligga inne och se det fantastiska vintervädret ute och längta efter att få komma ut och dra! Men tack och lov ser det ut som om vintern ska klamra sig fast ett tag till.

IMG_9143 (2)EIMG_9153 (2)EIMG_9154 (2)E

5 reaktioner till “Halsfluss men på bättringsvägen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s